Extol 411012

Extol 411012

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Az EXTOL CRAFT az Ön ideális partnere a ház körüli barkács munkák végzésében.
A modern megújult külsejű, feltűnő Extra Craft gépek kifinomult ergonomiájuknak köszönhetően a legnagyobb kényelmet és hatékonyságot nyújtják.
A termék hobbijellegű használatra szolgáló elektromos készülék, amely régi bevonatok eltávolítására, „beragadt, rozsdás csavarok meglazítására, elfagyott csővezetékek és zárak kiolvasztására, műanyagok (többek között polietilén és PVC) alakítására és megolvasztására, öntapadó címkék eltávolítására, PVC-címkék felhelyezésére, PVC-alapú anyagok elragasztásakor keletkező buborékok kisimítására, a fafelszín természetes erezetének lakkozás vagy viaszos kezelés előtti kiemelésére, sílécek csúszófelületének tisztítására stb. szolgál. A pisztoly rövid idejű, szakaszos üzemelétetésre alkalmas.

Szakaszos működtetetés esetén az egyes munkaszünetekben a készüléket a hátsó lapjára (csőrrel felfelé) ÁLLÍTVA kell a nem éghető felületre helyezni a hatékony szellőzés érdekében. Egyéb esetekben (oldalra fektetés, csőrrel lefelé csüngetés) nem biztosított a megfelelő gravitációs szellőzés és a hőkioldó idő előtt kikapcsolja a készüléket.
Folyamatos működtetés esetén max. 20 perc folyamatos munkavégzést követően min. 30 perc szünetnek kell követnie.

Műszaki információk:
  • Hálózati feszültség: 230 V / 50Hz
  • Teljesítmény: I. fokozat 1000 W, II. fokozat 2000 W
  • Hőmérséklet /levegőáram: I. fokozat 350 °C / 300 l. /min, II. fokozat 550 °C / 500 l. /min
  • Tömeg: 0,7 kg
  • A csatlakozókábel hossza: 2 m

A kéziszerszám iparszerű használatra nem alkalmas



Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.